The Power of Cloud

Eveniment organizat de IDG Romania, pe care Mihalea m-a invitat sa-l moderez. Astept sa aflu, din studiul KPMG,  impactul economic si perspectivele implemetarilor de cloud computing in Romania in diferite sectoare economice. Mai multe despre eveniment pe http://www.computerworld.ro/evenimente/.

Reclame

3 thoughts on “The Power of Cloud

 1. Salut,
  Intreb, poate stii cumva, as vrea sa imi dezvolt o companie care sa ofere servicii cloud. Imi poti spune cumva care sunt pasii? Multumesc.

  • Mai intai trebuie sa alegi ce fel de servicii poti sa oferi: IaaS (Infrastructure-as-a-Service), PaaS (Platform-as-a-Service), SaaS (Software-as-a-Service). Un pas necesar este sa vezi care sunt furnizorii mari (multinationale, companii locale), contacteaza-i si cere ofertele lor de parteneriat. Poti fi broker de servicii, poti revinde servicii, poti adauga valoare la serviciile cloud existente, poti implementa, asigura asistenta tehnica. Poti dezvolta servicii noi, pentru cloud. Le poti testa pe infrastructura furnizorilor de cloud.
   Daca esti student, alege un stagiu de practica la un furnizor mare. Daca esti antreprenor, stabileste aliante, parteneriate, invata modele de business, ciclul de creare valoare si vezi unde poti interveni tu. Sa inovezi, sa dezvolti servicii noi, sa le vinzi, sa faci bani, sa crest compania.
   Succes!

 2. Pingback: Conferința The Power of Cloud | Euroinnovation Blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s