Baza Sportiva „Sebastian Domozina”

A plouat marunt si des, dar oamenii de sub pelerine au terminat de amenajat tribuna, intrarea cu panoul pe care era scris numele stadionului, au carat gunoiul si s-au pregatiti sa primeasca musafiri de seama. Duminica, 27 mai 2012, ne anunta televiziunea locala, se inaugureaza Baza Sportiva „Sebastian Domozina”, in comuna Ianca, judetul Olt. Au fost si alte actiuni prin care alesii locului au cinstit memoria cunoscutului om de radio, comentator sportiv, si de aceea m-am bucurat sa vad ca tinerii din sat afla de istoria acestui loc si prin oamenii care au scris-o.

As fi adaugat o poza, dar nu am fost la eveniment. Am scris aceste rinduri pentru ca l-am cunoscut pe domnul  Sebastian Domozina, iar familia Domozina a dat satului dascali respectati de comunitate. Doamna Eleonora Domozina a fost educatoarea mea, si imi amintesc primul interviu la radio de cind aveam sase ani.

Cred ca este responsabilitatea fiecarei generatii sa faca fapte care ramin in istoria locului. Prin facilitatile pentru sport si educatie, Baza sportiva ‘Sebastian Domozina” este un o pagina de istorie.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s