Umanager este așa cum și-a propus

In 2012, patru lideri ai comunității de afaceri din România au pornit o inițiativă, căreia i-au spus Umanager. Cea de a XII-a întâlnire a avut loc pe 10 aprilie 2017 și a avut pe agendă responsabilitatea socială. Cu fiecare întâlnire din cei cinci ani, Umanager este așa cum și-a propus să fie.

Am scris despre Umanager de la primul atelier și am participat la majoritatea sesiunilor. Umanager este ceva unic pentru în societatea noastră. Pentru că este un exemplu de leadership în acțiune. O echipă care joacă în Premiere League pentru clubul oamenilor responsabili. Umanager sunt cei patru fondatori: Steven van Groningen, Silviu Hotăran, Septimiu Postelnicu, Wargha Enayati. Sunt oameni, care s-au întâlnit în dorința comună de a contribui la creșterea încrederii că succesul se obține cu cinste și onestitate.

Umanager2 Sunt prezenți la fiecare atelier, sunt gazde și moderatori, adaugă valoare evenimentului prin ideile și concluziile pe care le împărtășesc cu noi. Își alocă  timp pentru pregătirea întâlnirilor, aleg teme de interes, oameni care au ce să spună, susțin prin prezența activă întreg evenimentul. Toți patru. De la început până la sfârșit. Trei, chiar patru ore de conectare cu audiența.

Respect Umanager pentru că este așa cum și-a propus: uman. Și face ceea ce și-a propus: ne arată cum sunt oamenii de succes.

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s